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Registros recuperados : 146 | |
1. | | GIMÉNEZ, G. Cultivares locales y mejoramiento hortícola en procesos de trayectoria agroecológica. (Capítulo 15). Tercera sección. Tecnologías con enfoque en la productividad y la calidad. Editores: Roberto Zoppolo y Gabriel Ciappesoni. In: Georgina Paula García-Inza; José María Paruelo; Roberto Zoppolo. (eds). Aportes científicos y tecnológicos del Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA) del Uruguay a las trayectorias agroecológicas. Ciudad Autónoma de Buenos Aires : Fundación CICCUS, 2023. p.301-327. p.301-327.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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4. | | DALLA RIZZA, M.; SCHVARTZMAN, C.; MURCHIO, S.; BERRUETA, C.; BOSCHI, F.; LENZI, A.; GIMÉNEZ, G. Field performance of resistant potato genotypes transformed with the EFR receptor from Arabidopsis thaliana in the absence of bacterial wilt (Ralstonia solanacearum). Research article. The Plant Pathology Journal, 2022, vol.38 (3): 239-247. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.5423/PPJ.OA.01.2022.0008 Article history: Received 20 January 2022; Revised 9 May 2022; Accepted 10 May 2022. -- Corresponding author: Marco Dalla-Rizza, Email: mdallarizza@inia.org.uy -- Marco Dalla-Rizza and Claudia Schvartzman contributed equally to this...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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11. | | FERRARI, V.; RODRÍGUEZ, G.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; VICENTE, E.; GIMÉNEZ, G.; IBÁÑEZ, F. Nutritional quality and nutraceutical potential of fruits and vegetables as a tool for genetic breeding programs. [Calidad nutricional y potencial nutracéutico de frutas y hortalizas como herramientas para elmejoramiento genético.]. [Qualidade nutricional e potencial nutracêutico de frutas e vegetais como ferramentas de melhoramento genético.] Celebrating the International Year of Fruits and Vegetables. Section 1. Benefits of consuming fruits and vegetables: diets, lifestyles and Agrociencia Uruguay, 2021, vol. 25, NE2, e814. doi: https://doi.org/10.31285/AGRO.25.814 Article history: Received 25 May 2021; Accepted 20 Sep 2021; Published 05 Jan 2022.
Editores: Maximiliano Dini (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Programa Nacional de Investigación en Producción Frutícola, Estación...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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13. | | BERRUETA, C.; GIMÉNEZ, G.; DOGLIOTTI, S. Scaling up from crop to farm level: Co-innovation framework to improve vegetable farm systems sustainability. [Webinar presentation]. Webinar 3-24 March 2021. Chaired by Hatem Belhouchette (CIHEAM Montpellier, France) and PytrikReidsma (Wageningen University and Research, The Netherlands).
Multi-scale and multicriteriatrade-off analysis in the SDG1-SDG2 nexus, to co-design sustainable and healthy agri-food systems and to inform policies. In: International Symposium for Farming Systems Design, 7th (FSD7), "Designing Climate Smart Agricultural Systems for a Sustainable Transition in the Agri-food Systems of the Dry Areas", International Course, Webinars March 22-25, 2021.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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15. | | SALVARREY, S.; SANTOS, E.; ARBULO, N.; GIMÉNEZ, G.; INVERNIZZI, C. Characteristics of the tomato fruit (Solanum lycopersicum) using native bumblebees (Bombus atratus) as pollinators in greenhouse. [Características del fruto de tomate (Solanum lycopersicum) utilizando abejorros nativos (Bombus atratus) como polinizadores en invernáculo]. [Características do tomate (Solanum lycopersicum) utilizando abelhas nativas (Bombus atratus) como polinizadores no cultivo em estufas]. Agrociencia Uruguay, 2020, 24(1):1-10. Doi: https://doi.org/10.31285/AGRO.24.101 Article history: Received: 20 Jun 2019 // Accepted: 07 Oct 2019 // Published01 Jun 2020.
Cómo citar: Salvarrey S, Santos E, Arbulo N, Gimenéz G, Invernizzi C. Characteristics of the tomato fruit (Solanum lycopersicum) using native...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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18. | | ARIAS, M.; CURBELO, N.; GONZÁLEZ, P.; VICENTE, E.; GIMÉNEZ, G.; GALVÁN, G. Inheritance of resistance against Peronospora destructor in onion cv. 'Regia'. Australian Journal of Crop Science, 2020, Volume 14, Issue 12, Pages 1999-2009. OPEN ACCESS. Doi: Article history: Published, December 2020.
The first author acknowledges the postgraduate fellowship from Sistema Nacional de Becas, Agencia Nacional de Investigación e Innovación (SNB-ANII), Uruguay.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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19. | | GIMÉNEZ, G.; LENZI, A.; IBÁÑEZ, F.; CASTILLO, A.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; TRUJILLO, M. INIA LBR 96.1: sabor, aroma y sanidad en un nuevo cultivar de frutilla de día neutro. Hortifruticultura. Revista INIA Uruguay, 2020, no.62, p.77-81. (Revista INIA; 62)Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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20. | | FERRARI, V.; IBÁÑEZ, F.; LADO, J.; ALVAREZ, A.; MARTINEZ, C.; MOLTINI, A.; GIMÉNEZ, G.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; RODRÍGUEZ, G.; VICENTE, E. Compuestos bioactivos y capacidad antioxidante en boniatos, frutillas y tomates del Programa de Mejoramiento Genético de INIA. [Resumen] In: INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); Programa Nacional Producción Hortícola. Resúmenes. Jornada Mejoramiento Genético de Hortalizas: Ciencia y Tecnología para la producción y el consumidor, 2019, Salto, Uruguay. Trabajos de investigación relacionados al proyecto. Salto (UY): INIA, 2019. p. 14-15.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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Registros recuperados : 146 | |
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Registros recuperados : 142 | |
1. | | GIMÉNEZ, G. Cultivares locales y mejoramiento hortícola en procesos de trayectoria agroecológica. (Capítulo 15). Tercera sección. Tecnologías con enfoque en la productividad y la calidad. Editores: Roberto Zoppolo y Gabriel Ciappesoni. In: Georgina Paula García-Inza; José María Paruelo; Roberto Zoppolo. (eds). Aportes científicos y tecnológicos del Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA) del Uruguay a las trayectorias agroecológicas. Ciudad Autónoma de Buenos Aires : Fundación CICCUS, 2023. p.301-327. p.301-327.Tipo: Capítulo en Libro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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4. | | DALLA RIZZA, M.; SCHVARTZMAN, C.; MURCHIO, S.; BERRUETA, C.; BOSCHI, F.; LENZI, A.; GIMÉNEZ, G. Field performance of resistant potato genotypes transformed with the EFR receptor from Arabidopsis thaliana in the absence of bacterial wilt (Ralstonia solanacearum). Research article. The Plant Pathology Journal, 2022, vol.38 (3): 239-247. OPEN ACCESS. doi: https://doi.org/10.5423/PPJ.OA.01.2022.0008 Article history: Received 20 January 2022; Revised 9 May 2022; Accepted 10 May 2022. -- Corresponding author: Marco Dalla-Rizza, Email: mdallarizza@inia.org.uy -- Marco Dalla-Rizza and Claudia Schvartzman contributed equally to this...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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9. | | FERRARI, V.; RODRÍGUEZ, G.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; VICENTE, E.; GIMÉNEZ, G.; IBÁÑEZ, F. Nutritional quality and nutraceutical potential of fruits and vegetables as a tool for genetic breeding programs. [Calidad nutricional y potencial nutracéutico de frutas y hortalizas como herramientas para elmejoramiento genético.]. [Qualidade nutricional e potencial nutracêutico de frutas e vegetais como ferramentas de melhoramento genético.] Celebrating the International Year of Fruits and Vegetables. Section 1. Benefits of consuming fruits and vegetables: diets, lifestyles and Agrociencia Uruguay, 2021, vol. 25, NE2, e814. doi: https://doi.org/10.31285/AGRO.25.814 Article history: Received 25 May 2021; Accepted 20 Sep 2021; Published 05 Jan 2022.
Editores: Maximiliano Dini (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Programa Nacional de Investigación en Producción Frutícola, Estación...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Nacionales | Circulación / Nivel : Nacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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13. | | BERRUETA, C.; GIMÉNEZ, G.; DOGLIOTTI, S. Scaling up from crop to farm level: Co-innovation framework to improve vegetable farm systems sustainability. [Webinar presentation]. Webinar 3-24 March 2021. Chaired by Hatem Belhouchette (CIHEAM Montpellier, France) and PytrikReidsma (Wageningen University and Research, The Netherlands).
Multi-scale and multicriteriatrade-off analysis in the SDG1-SDG2 nexus, to co-design sustainable and healthy agri-food systems and to inform policies. In: International Symposium for Farming Systems Design, 7th (FSD7), "Designing Climate Smart Agricultural Systems for a Sustainable Transition in the Agri-food Systems of the Dry Areas", International Course, Webinars March 22-25, 2021.Tipo: Trabajos en Congresos/Conferencias |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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15. | | SALVARREY, S.; SANTOS, E.; ARBULO, N.; GIMÉNEZ, G.; INVERNIZZI, C. Characteristics of the tomato fruit (Solanum lycopersicum) using native bumblebees (Bombus atratus) as pollinators in greenhouse. [Características del fruto de tomate (Solanum lycopersicum) utilizando abejorros nativos (Bombus atratus) como polinizadores en invernáculo]. [Características do tomate (Solanum lycopersicum) utilizando abelhas nativas (Bombus atratus) como polinizadores no cultivo em estufas]. Agrociencia Uruguay, 2020, 24(1):1-10. Doi: https://doi.org/10.31285/AGRO.24.101 Article history: Received: 20 Jun 2019 // Accepted: 07 Oct 2019 // Published01 Jun 2020.
Cómo citar: Salvarrey S, Santos E, Arbulo N, Gimenéz G, Invernizzi C. Characteristics of the tomato fruit (Solanum lycopersicum) using native...Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Nacionales | Circulación / Nivel : Nacional - -- |
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17. | | ARIAS, M.; CURBELO, N.; GONZÁLEZ, P.; VICENTE, E.; GIMÉNEZ, G.; GALVÁN, G. Inheritance of resistance against Peronospora destructor in onion cv. 'Regia'. Australian Journal of Crop Science, 2020, Volume 14, Issue 12, Pages 1999-2009. OPEN ACCESS. Doi: Article history: Published, December 2020.
The first author acknowledges the postgraduate fellowship from Sistema Nacional de Becas, Agencia Nacional de Investigación e Innovación (SNB-ANII), Uruguay.Tipo: Artículos en Revistas Indexadas Internacionales | Circulación / Nivel : Internacional - -- |
Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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18. | | GIMÉNEZ, G.; LENZI, A.; IBÁÑEZ, F.; CASTILLO, A.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; TRUJILLO, M. INIA LBR 96.1: sabor, aroma y sanidad en un nuevo cultivar de frutilla de día neutro. Hortifruticultura. Revista INIA Uruguay, 2020, no.62, p.77-81. (Revista INIA; 62)Tipo: Artículos en Revistas Agropecuarias |
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20. | | FERRARI, V.; IBÁÑEZ, F.; LADO, J.; ALVAREZ, A.; MARTINEZ, C.; MOLTINI, A.; GIMÉNEZ, G.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; RODRÍGUEZ, G.; VICENTE, E. Compuestos bioactivos y capacidad antioxidante en boniatos, frutillas y tomates del Programa de Mejoramiento Genético de INIA. [Resumen] In: INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria); Programa Nacional Producción Hortícola. Resúmenes. Jornada Mejoramiento Genético de Hortalizas: Ciencia y Tecnología para la producción y el consumidor, 2019, Salto, Uruguay. Trabajos de investigación relacionados al proyecto. Salto (UY): INIA, 2019. p. 14-15.Tipo: Abstracts/Resúmenes |
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